Inspirace na skvelou snídani

 
 
 
Snídaně je základ dne Samozřejmě to nemusí platit u každého, ale snídaní svůj den (podle nás) nastartuješ mnohem lépe tím správným směrem. Pokud ji z nějakého důvodu vynecháváš, tak doufáme, že tento výpadek živin kompenzuješ během dne.
 
V dnešní době je k dispozici tolik potravin, že si na snídani můžeš dát v podstatě cokoliv. My Ti tady přinášíme pár slaných a sladkých inspirací, díky kterým si můžeš ráno zpříjemnit.
 
Granola – pokud Tě nebaví obyčejné suché müsli, tak sáhni po pečené granole. U nás ji najdeš s kakaem, čokoládou a medem. Můžeš si ji přidat jak do snídaňových kaší, k jogurtu, ovoci nebo mlsat jen tak.
 
Pečené ořechy – skvělá křupavá záležitost plná zdravých tuků vhodná opět do snídaně nebo jako večerní křupání u televize.
 
✨ Smoothie – porce plná živin z ovoce a zeleniny, kterou si můžeš obohatit o dávku vitamínů a minerálů díky našim superfoods jako je např. modrá spirulina, dračí ovoce, matcha, červená řepa a butterfly pea. Díky nim dostane Tvá snídaně barevné tóny – fantazii se meze nekladou!
 
✨Vejce – ze slaných snídaní je to asi nejčastější volba, protože se dají udělat na mnoha způsoby (natvrdo, volí oko, míchané,..) a jsou plné bílkovin. S avokádem je to vynikající kombinace!
 
Snídaňových variant existuje celá řada a je jen na Tobě jakou si vybereš a na co budeš mít chuť. Pokud si nevíš rady, tak na našich stránkách najdeš spoustu receptů a vychytávek právě na barevné snídaně!
 
✨Na našich stránkách najdeš kopec dobrot, které Ti vykouzlí tu nejlepší snídani!✨
Zpět do obchodu