OSVĚŽUJÍCÍ OVESNÁ S KEŠU KRÉMEM A LYO MANGEM

OSVĚŽUJÍCÍ OVESNÁ S KEŠU MÁSLEM A LYO MANGEM

Mango je tropické ovoce, které roste v Asii. Ve svém zralém stavu má neodolatelně sladkou chuť a žlutou zářivou barvu. Lyofilizací (sušení mrazem) přijde mango o svoji šťavnatost, ale zato ji nahradí lehkost a křupavost. Navíc mu zůstane jeho sladkost a v kombinaci s kešu ořechy, bílou čokoládou a čerstvými jahodami vytváří hříšně dobrou kombinaci.

IMG-20210519-WA0006

Budeš potřebovat: 

  • 50 g jemných ovesných vloček
  • 5 g chia semínek
  • Špetka soli
  • 150 ml kešu mléka + 100 ml vody
  • Čtvereček bílé čokolády (10 g)
  • Lyofilizované mango (8 g)
  • Kešu krém zKOKOSU & bílé čokolády (15 g)

Makra: 42 S / 20 T / 12 B

Ovesné vločky vložíme do hrnce, posypeme špetkou soli, zalijeme kešu mlékem a vaříme přibližně 5 minut, dokud se nám nevytvoří krémová kaše. Průběžně ji podléváme vodou podle preferované konzistence a na závěr v ní necháme rozpustit bílou čokoládu. Poté ji odstavíme z plotny, vmícháme do ní chia semínka a necháme vychladnout či odstát aspoň na půl hodiny. 

Hotovou kaši poté přelijeme do oblíbené kokosové misky, dozdobíme lyofilizovaným mangem a čerstvými jahodami a nesmíme ani opomenout kokosové chipsy či kešu ořechy a náš kešu krém zKOKOSU a bílé čokolády! Pro kompletní set pak chybí už jen kokosová lžička – dobrou chuť!

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení