OVSENÁ KAŠE S RYBÍZEM

Ovesných kaší není na podzim nikdy dost. A pokud někdo říká, že je, tak by měl zkusit tuhle skvělou kombinaci kokosu a rybízu, která je jemná, díky kyselosti rybízu trochu trpká, ale zároveň osvěžující, čímž nám nenásilně připomene lehkost léta. 

 

 

Budeme potřebovat: 

 

Mléko nalijeme do hrnce a přivedeme k varu. Poté do něj dáme rozmačkaný banán a postupně přisypáváme ovesné vločky. Za občasného míchání vaříme kaši do chvíle, než se nám nevytvoří krémová, hustá konzistence. Na závěr ji dochutíme špetkou soli a strouhaným kokosem. 

Hotovou kaši přemístíme do oblíbené kokosové misky, ozdobíme pár kolečky banánu, rybízem, oříškovým máslem a hořkou čokoládou a máme hotovo – nyní se jen chopit kokosové lžičky a dobrou chuť!



Zpět do obchodu