OVSENÁ KAŠE S RYBÍZEM

Ovesných kaší není na podzim nikdy dost. A pokud někdo říká, že je, tak by měl zkusit tuhle skvělou kombinaci kokosu a rybízu, která je jemná, díky kyselosti rybízu trochu trpká, ale zároveň osvěžující, čímž nám nenásilně připomene lehkost léta. 

 

 

Budeme potřebovat: 

 

Mléko nalijeme do hrnce a přivedeme k varu. Poté do něj dáme rozmačkaný banán a postupně přisypáváme ovesné vločky. Za občasného míchání vaříme kaši do chvíle, než se nám nevytvoří krémová, hustá konzistence. Na závěr ji dochutíme špetkou soli a strouhaným kokosem. 

Hotovou kaši přemístíme do oblíbené kokosové misky, ozdobíme pár kolečky banánu, rybízem, oříškovým máslem a hořkou čokoládou a máme hotovo – nyní se jen chopit kokosové lžičky a dobrou chuť!



Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení