BÍLÁ OVESNÁ S LYO JAHODAMI A MALINAMI

BÍLÁ OVESNÁ S LYO JAHODAMI A MALINAMI

Vanilka, bílá čokoláda v oříškovém krému, mléko a cuketa – všimni si, že dnešní kaše je nejen ve stylu úžasných, sladkých chutí, ale zároveň bílé barvy! Nakonec ale chuť i barvu rozbijeme kyselým lesním ovocem – jak mraženým, tak lyofilizovaným, které si můžeš objednat spolu s kešu krémem na našem eshopu.

Lyo ovoce nebo chceš-li - ovoce sušené mrazem se do horkých dní navíc hodí jedna báseň. Dodá šťávu letním alkoholickým koktejlům i vychlazeným limonádám. Vyzkoušej a dej vědět!

6 bílá ovesná upr

Co budeš na kaši potřebovat:

60 g ovesných vloček
Cuketa
230 ml mléka
½ rozmačkaného banánu
½ lžičky vanilkového aroma
Maliny, jahody
Kešu krém s bílou čokoládou
Lyofilizované jahody a maliny

Ovesné vločky vložíme do hrnce a přibližně minutu a půl za průběžného míchání na sucho opražíme. Poté je zalijeme mlékem, přidáme nastrouhanou cuketou, kterou jsme předem zbavili slupky, rozmačkaný banán a špetku soli. Vločky vaříme přibližně 5-7 minut, dokud nejsou s cuketou zcela uvařené a nevytvoří se krémová konzistence. Kaši občas promícháme vařečkou, aby se spodek nepřipaloval ke dnu hrnce. Na závěr do ní přidáme vanilkové aroma a hrst lyofilizovaných malin a jahod.
Hotovou kaši servírujeme v oblíbené kokosové misce ozdobenou ovocem a kešu krémem s bílou čokoládou zKokosu. Dobrou chuť!

Zpět do obchodu