ČOKO ZÁZVOROVÁ ZMRZLINA
Dnešní inspirace přijde k duhu nejen všem fandům čokolády. Zmrzlina totiž výrazně chutná i po zázvoru, který dává celému dezertu ty správný grády. Zároveň podporuje imunitní systém, což je nejen v dnešní době evidentní plus. Kakao a banány jsou zase skvělým zdrojem hořčíku.

Budeme potřebovat:
-  2 mražené banány
 • 1 vrchovatá lžíce kvalitního kakaa
 • Kousek zázvoru
 • Kakaové boby
Mražené banány vyndáme z mrazáku a necháme chvíli povolit v pokojové teplotě. Mezitím si oloupeme zázvor a nakrájíme na drobné kousíčky. Spolu s banány a kakaem ho pak dáme do mixéru a rozmixujeme do hladkého krému.
Ten přemístíme do oblíbené kokosové misky, dozdobíme křupavými kakaovými boby a máme hotovo!
Zmrzlinu si můžete ještě vychutnat s naší kokosovou lžičkou a mít tak kompletní set.
