EXOTICKÉ VÁNOCE

TRADIČNÍ EXOTICKÉ VÁNOCE

Místo včelích úlů (nebo vosích hnízd?) v troubě by sis radši spálil/a záda na Bali? Namísto kousavých vlněných ponožek by ses raději zakousl/a do šťavnatého kaki nebo manga? A radši než být Sám/a doma bys vyrazil/a s partou přátel někam do Divočiny? Tak to jsi tady správně. Ne, že bychom ti tohle všechno dokázali splnit, ale jsme taky tak trochu exoti... cké duše :) 

Pro všechny, kterým se stýská po sluníčku, jsme připravili tenhle tropický kokosový výběr. Možná jsou to tipy na dárky na poslední chvíli (do 18.12.20 to pořád stíháš) a možná vzpomínky na loňskou dovolenou. Vyber si sám/a :)

 

Naturální kokosové misky z Vietnamu

2020-04-30 Zkokosu (2)IMG-20201126-WA0012

Kokos. Ten náš vyrostl v tropickém kraji, kde se ho ujali tamní farmáři a zpracovali ho do poslední kapky. Nejen jeho dužinu, ale především skořápku, která by byla jinak spálená a přispěla tak ke znečištění ovzduší. V naší nabídce najdeš jak samostatné klasické nebo vyřezávané misky, tak i výhodné rodinné sady.

Každý kokos má trochu jinou velikost, tvar a barvu, proto je každá naše miska originál. Za celou dobu výroby nepřišla do kontaktu s žádnou chemickou přísadou. Je tedy zdravotně nezávadná a ty z ní můžeš vesele mlsat za pomoci kokosového příboru ty nejrůznější pochutiny, nebo se inspirovat u nás na Blogu

 

Designové kokosové misky

kokosova-miska-flowerglazurované-misky-z-kokosu-různé-designy

Říká se, že člověk jí i očima, proto naše vybroušené skořápky podstoupily ještě jednu zkrášlující proceduru. Ta jim vtiskla jedinečnou mozaikovou podobu a ten správný exotický punc. Aby ti vydržely jak se patří krásné, jednou za čas je natři kokosovým olejem. Misky jsou zdravotně nezávadné a určené pro přímý styk s potravinami. 

 

Příbor z kokosového a ebenového dřeva

DSC_1571-3příbory-z-kokosového-dřeva

Příbory, hůlky a pár brček - základní inventář každého kuchyňského šuplíku. Namísto neekologických materiálů jsme zvolili udržitelnou alternativu v podobě kokosového dřeva, ebenového dřeva a bambusu. Jsou až nečekaně lehké a jejich rukojeť padne krásně do ruky. Žádné chemické přísady, 100% příroda - za to ti ručíme. 

Rozkrájet, zamíchat, napíchnout a rozkousat. Ale hlavně šetrně!

 

Náramky s duší z kokosového dřeva

1zkokosu-naramek-vydrz-tonaramky-z-kokosoveho-dreva (2) - kopie

S láskou vyrobené kokosové talismany. Boho náramky jsou trend, pro nás je to ale hlavně srdcovka. Výroba i použitý materiál jdou ruku v ruce s naší filozofií a my doufáme, že to budou právě tvoje ruce, které to ocení. 

- Kde se vzaly?
Tu se vzaly! Náramky pro nás vyrábí jedno tuze šikovné děvče z Čech. Na míru, svýma zlatýma rukama.

Z čeho jsou?
Náramek tvoří šňůra perel (teda gumička korálků) kokosového dřeva. Co byste od nás taky čekali?

Čím se od sebe liší?
Každý z náramků má svoji „mesidž“. (Ú)KLID DUŠE přináší skrze ametyst zklidnění, SEBEDŮVĚRA s lávovým kamenem připomíná svému nositeli odhodlání a VÝDRŽ (TO) zase díky zkamenělému dřevu prohlubuje vytrvalost.

Co je spojuje?
Kapka ryzího stříbra. Všichni se přece chceme občas blýsknout, no ne?

 

Kosmetika a oleje od SKINNY COCO

IMG_0335(1)skinny-coco-beauty-balicek-pro-smisenou-plet2

Misí pro Skiny Coco je pomáhat lidem, aby žili zdravě, kvalitně a bez té hromady chemie, která se v dnešní době přidává do většiny produktů. Díky svému patentovanému Nutralock systému vyrábí 100% RAW alkalický kokosový olej. Tento systém nepoužívá tepelnou úpravu, tudíž se kokosový olej stává absolutně čistým produktem. Vyzkoušej jejich zázračné kokosové přípravky na vlastní kůži.

V naší nabídce najdeš třeba čistící oleje pro všechny typy pleti, tělový vanilkový peeling nebo dárkový beauty box plný zázraků z kokosu.

 

 

Zpět do obchodu