KOKOSOVO-RÝŽOVÁ KAŠE

KOKOSOVO-RÝŽOVÁ KAŠE

Marakuja, nebo také Passion Fruit, je exotické ovoce pocházející z tropických oblastí. Má nasládlou, lehce kyselou chuť a její křupavá semínka můžou sloužit i k ozvláštnění sktruktury všeljakého jídla. Mimo to je také velkým nakopávačem imunity, protože obsahuje spoustu vitamínu C, který navíc pomůže absorbovat i v ní obsažené železo.

Spolu s kokosem pak vytváří úžasnou souhru chutí, která tě přenese do teplých krajů na pláž k oceánu. Škoda, že jen v představách – i přesto je tahle kombinace výborná a v hlavní roli dnešního receptu. Tak se nalaď s námi.

4 Rýžová koko kaše

Budeme potřebovat

  • ½ hrnku rýžové kaše
  • 1 hrnek kokosového mléka
  • 1 lžíce strouhaného kokosu
  • 1 lžička kokosové mouky
  • špetka soli
  • Sladidlo dle chuti (např. agáve sirup)
  • Oblíbené ovoce – maliny, passion fruit
  • Hořká čokoláda
  • libovolné: lžíce proteinu v kokosové příchuti

Do hrnce nalijeme kokosové mléko a přivedeme k varu. V ten moment do mléka za stálého míchání přidáme rýžovou kaši s kokosovou moukou, strouhaným kokosem, špetkou soli a agáve. Necháme minutku probublat a případně dle konzistence přilejeme tekutinu. 

Hotovou kaši přemístíme do oblíbené kokosové misky, ozdobíme ovocem, hořkou čokoládou a kokosem a můžeme podávat. Kokosovou lžíci do ruky a dobrou chuť! 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení