VÁNOCE NA ČERNO

BÍLÉ ČERNÉ VÁNOCE

Ne každý prahne po Vánocích bílých jako sníh. Pokud v sobě máš i ty malého zeleného Grinche, věř, že v tom nejsi sám. Po našem e-shopu se právě potuluje pár záškodníků“, kteří si na vánoční tradice taky příliš nepotrpí. A my jsme se rozhodli ukázat si na ně prstem! Ale jen v tom dobrém, samozřejmě.

Tady je pár tipů na ty nejtemnější dárky, které jsme našli :)

 

Tuhé mýdlo BLACK AS MY SOUL 

Přírodní ručně vyrobené mýdlo pro mastnou a problematickou pleť

black_image

         

black_image_2

 

Černé uhlí je skvělý přírodní čisticí prostředek, ideální pro mastnou, spíše mladší pleť, kterou trápí ucpané póry a pupínky. A při mytí vůbec nebarví! Uhlí, které v Almara Soap používají, je vyrobené tradiční japonskou metodou z bambusu. Bambus se sklízí ve věku 5 let a spaluje se v peci při teplotách nad 1000 °C, následuje drcení, aby se získal jemný prášek.

Báze mýdla je stejná jako u Lemon Tea Tree, je tedy účinně čisticí, přitom pokožku nadměrně nevysušuje. Účinky jsou navíc znásobené obsahem čisticí 100% esence z rozmarýnu, díky níž mýdlo nádherně voní. Je jemnější a ne tak "ostré" jako Lemon Tea Tree, takže je doporučujeme pro citlivější jedince:)

 

Konjaková houbička BAMBUSOVÉ UHLÍ

Přírodní produkt na čištění problematické pokožky

 zKokosu-konjaková-houbička-bambusové-uhlí-2zKokosu-konjaková-houbička-na-čištění-pleti

 

Konjaková houbička je šampionkou v péči o pleť a o její prvenství ji jen tak něco nepřipraví. Tady je pár důvodů, proč si ji pravděpodobně oblíbíš i ty. Je 100% přírodní, bez jakékoli chemie a funguje bez jakýchkoli čistících přípravků. Jemně vyčistí a promasíruje i tu nejcitlivější tvář. Má skvělé antibakteriální a čisticí účinky a úspěšně bojuje proti akné a černým tečkám.

Bambusové uhlí je bohaté na aktivní anionty, dorovnává pH pokožky a zpomaluje její stárnutí. Je silně absorpční - váže nečistoty, zabraňuje vzniku akné a čistí póry do hloubky (a tím odstraňuje černé tečky). Bambusové uhlí je vhodné pro mastnou pleť.

 

Gua Sha ČERNÝ OBSIDIÁN

Kámen určený k masáži obličeje i těla 

zKokokosu-Gua-sha-černý-obsidiánmasážní-pomůcky-proti-stárnutí-pkožky

Dopřej si masáž vycházející z principů tradiční čínské medicíny. Gua Sha je malý zázrak, který tě zbaví toxických látek, oteklých víček a příjemně prokrví pokožku nejen obličeje ale i celého těla. Navíc redukuje vrásky a obnovuje přirozené kontury tváře. Masáž má pozitivní vliv i na psychiku a výrazně snižuje napětí v obličeji. Dej tomu tak 10-12 dní a pocítíš to na vlastní kůži :)

Černý obsidián je kámen ohně. Snižuje bolest při artritidě, problémech s klouby a křečích. Chrání proti všemu negativnímu a odstraňuje emocionální bloky. Přináší schopnost soucitu a dodává vnitřní sílu. 

 

Zubní pasta a prášek pro bělení zubů s aktivním uhlím

Černé kombo s bělícím účinkem a příjemnou mentolovou chutí

 InShot_20201209_195305674_1

Jak na zářivě bílý úsměv? Zubní pastou černou jako noc! Tenhle zázrak ve skle zbavuje nepříjemného zažloutlého zbarvení a chrání před zubním kazem. Obsahuje aktivní černé uhlí a kombinaci těch nejúčinnějších bylin. Neobsahuje ftaláty, parabeny, mikroplasty SLS ani formaldehyd jako klasické pasty v plastu. Navíc má 100% přírodní a veganské složení a chutná po mentolu. V kombinaci se zubním práškem je bezkonkurenční.

 

Černá síťovka s dlouhým uchem 

Síťovka z biobavlny namísto zbytečných plastů

Casa-Organica-Síťovka-s-dlouhým-uchem-ČERNÁ

Proč máš tolik očí? A tak dlouhá ucha? Nechceme ti plést hlavu pohádkami. Naopak. Tady je pár seriózních informací, které tě určitě zajímají: Tahle česká síťovka z biobavlny má hustě pletená oka, proto se nemusíš bát, že by ti z ní nákup chtěl utéct. Díky dlouhému popruhu ji snadno přehodíš přes rameno a pohodlně odneseš domů. Je neuvěřitelně skladná, stačí ji jen zmuchlat a hodit do kabelky. A co je nejdůležitější? Nahradí stovky jednorázových nákupních tašek, které naši planetu příliš nešetří. 

 

Zpět do obchodu