HRACHOVÉ TĚSTOVINY S OLIVAMI, KEŠU A SUŠENÝMI RAJČATY

HRACHOVÉ TĚSTOVINY S OLIVAMI, KEŠU A SUŠENÝMI RAJČATY

Hrachové těstoviny plné bílkovin, slané olivy, sušená rajčata a nasládlé, křupavé kešu ořechy – kombinace, která nejen skvěle zní, ale hlavně famózně chutná! Navíc máme misku naplněnou do 10 minut, a tak je tenhle kus žvance ideální volbou ve chvíli, kdy nestíháš, ale zároveň se nechceš odbít. Jídlo je prostě základ!

8 hrachové těstoviny olivy_2

Budeme potřebovat:
70 g hrachových těstovin
30 g sójových kostek
Cibule, česnek, brokolice
Rajčatová pasata
Sušená rajčata
Olivy
1 lžíce humusu
1 lžička hořčice
Kešu ořechy, konopná semínka
Miso pasta

Sójové kostky vložíme do vroucí vody ochucenou solí a gyros kořením a vaříme přibližně 15 minut. Poté kostky zcedíme a vyždímeme z nich přebytečnou vodu.
Mezitím si na pánvi podusíme zeleninu a dáme vařit hrachové těstoviny – vložíme je do vroucí osolené vody a necháme vařit přibližně 5 minut.
Sojové kostky a těstoviny poté přidáme k zeleninové směsi, kterou zalijeme omáčkou z rajčatové pasaty smíchanou s humusem, hořčicí, římským kmínem, miso pastou, solí a pepřem. Na závěr do směsi vmícháme nakrájené olivy a sušená rajčata.
Hotový pokrm poté umístíme do kokosové misky, ozdobíme konopnými semínky a kešu ořechy Zkokosu a můžeme podávat! Kokosovou vidličku do ruky a dobrou chuť!

Zpět do obchodu