KAKAO HAZELNUT OVESNÁ

KAKAO HAZELNUT OVESNÁ

Hořké kakao v kombinaci s lískovými ořechy a nasládlou, čerstvou hruškou, je něco, co ve svém životě prostě chceš! Navíc k černé barvě přispějí i ostružiny a lyofilizované borůvky ZKOKOSU, které s lískooříškovým krémem s bílou čokoládou vytváří nádherný, oku lahodící kontrast. A nejen oku, samozřejmě i každému mlsnému jazyku.

9 kakao hazelnut ovesná2

Co budeš potřebovat 

60 g ovesných vloček

1 vrchovatá lžíce kakaa

Špetka soli 200 ml lískooříškového mléka

1 hruška

Mražené ostružiny

Lyofilizované borůvky zKokosu

Lískooříškový krém s bílou čokoládou zKokosu

Lískové oříšky zKokosu

(3 poslední ingredience seženeš na našem e-shopu)

 

Postup: Jako první si rozkrojíme podélně hrušku na dvě části - menší část zatím dáme stranou a kaší jí později dozboíme. Druhou, větší část zbavíme škarbkou slupky, nastrouháme ji a spolu s ovesnými vločkami dáme do hrnce. Vše zalijeme lískooříškovým mlékem, přidáme sůl a kakao a vaříme 5 minut, dokud vločky nezměknou a nevytvoří krémovou konzistenci. Kaši průběžně promícháváme a případně dolíváme tekutinou (vodou či mlékem). Jakmile jsme s kaší spokojení, přemístíme ji do oblíbené kokosové misky. Dozdobíme ji zbytkem hrušky a ostružinami. Na závěr nesmíme zapomenout lískooříškové máslo a nakrájené lískové ořechy, které kontrastně proboří tmavou barvu kakaa, ostruřin a lyofilizovaných borůvek. Nyní už jen kokosovou lžíci do ruky a můžeme servírovat - dobrou chuť!

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení