KAKAO HAZELNUT OVESNÁ

KAKAO HAZELNUT OVESNÁ

Hořké kakao v kombinaci s lískovými ořechy a nasládlou, čerstvou hruškou, je něco, co ve svém životě prostě chceš! Navíc k černé barvě přispějí i ostružiny a lyofilizované borůvky ZK????KOSU, které s lískooříškovým krémem s bílou čokoládou vytváří nádherný, oku lahodící kontrast. A nejen oku, samozřejmě i každému mlsnému jazyku.

9 kakao hazelnut ovesná2

Co budeš potřebovat 

60 g ovesných vloček

1 vrchovatá lžíce kakaa

Špetka soli 200 ml lískooříškového mléka

1 hruška

Mražené ostružiny

Lyofilizované borůvky zKokosu

Lískooříškový krém s bílou čokoládou zKokosu

Lískové oříšky zKokosu

(3 poslední ingredience seženeš na našem e-shopu)

 

Postup: Jako první si rozkrojíme podélně hrušku na dvě části - menší část zatím dáme stranou a kaší jí později dozboíme. Druhou, větší část zbavíme škarbkou slupky, nastrouháme ji a spolu s ovesnými vločkami dáme do hrnce. Vše zalijeme lískooříškovým mlékem, přidáme sůl a kakao a vaříme 5 minut, dokud vločky nezměknou a nevytvoří krémovou konzistenci. Kaši průběžně promícháváme a případně dolíváme tekutinou (vodou či mlékem). Jakmile jsme s kaší spokojení, přemístíme ji do oblíbené kokosové misky. Dozdobíme ji zbytkem hrušky a ostružinami. Na závěr nesmíme zapomenout lískooříškové máslo a nakrájené lískové ořechy, které kontrastně proboří tmavou barvu kakaa, ostruřin a lyofilizovaných borůvek. Nyní už jen kokosovou lžíci do ruky a můžeme servírovat - dobrou chuť!