JAHODOVO – ANANASOVÁ NICECREAM

JAHODOVO – ANANASOVÁ NICECREAM

Jaro je v plném proudu! Všechno začíná zase vonět a kvést, a více denního světla s sebou přináší pozitivní vliv na lidskou psychiku. No a pozitivní vliv mají jisto jistě i ovocné zmrzliny - v teplých dnech nás příjemně osvěží a navíc díky vitamínům hezky podpoří imunitní systém.

khk-22 (1)

Budeme potřebovat

• 1 mražený banán
• 1 hrnek mraženého ananasu
• 1 hrnek mražených jahod
• ½ hrnku rostlinného mléka
• Kokosové chipsy

 

Z mrazáku si vyndáme mražené ovoce a necháme pár minut odpočívat při pokojové teplotě. Poté ho nadrobno nakrájíme, přemístíme do mixéru a mixujeme do hladké konzistence. Čím méně tekutiny přidáte, tím hustší a krémovější zmrzlina bude, proto doporučuji nemixovat příliš velké kusy.

Kokosovou misku si vytřeme studenou, vlhkou žínkou, aby pro ni teplota zmrzliny nebyla příliš velký šok. Pak do ní už jen nicecream přendáme, dozdobíme ovocem a kokosem a sníme s kokosovou lžičkou. Dobrou chuť!

Zpět do obchodu