ŠPAGETY S RAJČATOVO-ŠPENÁTOVOU OMÁČKOU

ŠPAGETY S RAJČATOVO-ŠPENÁTOVOU OMÁČKOU

 

Kolik z nás se za svůj život odbylo kvůli nedostatku času a energie špagetami s kečupem a sýrem? Nejsem sama, že ne? Protože mám se spěchem v kuchyni už nějakou tu zkušenost, nabídnu ti mnohem výživnější verzi, která ti díky komplexnosti makro i mikro živin mnohem více zasytí, uspokojí a zároveň zabere téměř stejně času.

A neboj se, pokud jsi ještě nezkoušel/a smíchat omáčku s ořechovým máslem. Právě to totiž zajistí jemnou krémovost a potěšení na jazyku! 

khk-24 (1) bitte

Budeme potřebovat:


•Sójové či jiné oblíbené špagety
• Loupaná rajčata v konzervě
• Mrkev
• Kus celeru
• Stroužek česneku a sušený česnek
• Mražený špenát
• Mandlové máslo
• Tamari či jiná sojová omáčka
• 1 lžička hořčice
• Sůl, pepř, lahůdkové droždí

 

Nakrájenou mrkev s celerem lehce opražíme na pánvi. Po chvilce přidáme nadrobno nasekaný česnek a mražený špenát. Mezitím dáme vařit těstoviny a v hrnečku si rozmícháme přibližně třetinu konzervy rajčat s lžící mandlového másla, tamari a hořčicí. Tento sos pak přidáme k zelenině. Ochutíme solí a pepřem a na závěr směs se špagetami pořádně promícháme. Hotové jídlo necháme chvilku odstát, přemístíme do kokosové misky, posypeme semínky, lahůdkovým droždím a vychutnáme s naší kokosovou vidličkou. Dobrou chuť!

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení