KAKAOVO-POMERANČOVÝ CHIA PUDINK

KAKAOVO-POMERANČOVÝ CHIA PUDINK

Hořké kakao, křupavé kakaové boby a šťavnatý, sladký pomeranč – kombinace, kterou ocení nejen vaše tělo, ale bez pochyby i chuťové pohárky! Tohle trio pak propojí lahodný pudink z chia a lněných semínek, jež jsou přirozeně bohatým zdrojem na omega 3 mastné kyseliny podporující například správnou funkci mozku nebo hormonální činnosti. Zkrátka s tímhle dezertem rozhodně nešlápnete vedle, a ještě si můžete poděkovat, jak hezky o sebe pečujete ???? 

D chia pudink kakao pomeranč1

Budeme potřebovat:

  • 2 lžíce chia semínek
  • 2 lžíce mletých lněných semínek
  • 1 lžíce černého kakaa
  • Pomerančová kůra (sušená či čerstvá)
  • 150 ml rostlinného mléka (např. sójového)
  • 2 lžíce datlového sirupu
  • Kakaové boby
  • Pomeranč

V misce si smícháme chia semínka, mletá lněná semínka (která jsme si předem rozmixovali), černé kakao, pomerančovou kůru a 1 lžičku kakaových bobů. Poté suché ingredience zalijeme mlékem a datlovým sirupem a opět vše smícháme tak, aby nám vznikla jednotné „těsto“ a semínka byla namočená. Takto přichystaný pudink necháme aspoň 2 hodiny odležet v lednici, ideální je ovšem počkat přes noc. 

Druhý den pudink přemístíme do oblíbené kokosové misky a dozdobíme pomerančem, pomerančovou kůrou a hořkou čokoládou. Teď už jen kokosovou lžičku do ruky a dobrou chuť! 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení