KAROBOVÁ KAŠE S GOJI

KAROBOVÁ KAŠE S GOJI

Pakliže chcete sáhnout po potravině s vysokým obsahem vitamínu C a podpořit tím svůj imunitní systém, s plody goji neboli kustovnicí čínskou rozhodně chybu neuděláte. Mimo to v sobě ukrývá také velké množství antioxidantů a karotenoidů, díky kterým má výraznou červenou barvu. Chutí je sladká, lehounce nakyslá a v kombinaci s nasládlým karobem a hořkými kakaovými boby vytváří neodolatelnou kombinaci, po které se vám budou dělat boule za ušima.

4 karob goji kaše

  • 1 hrnek ovesných vloček
  • 1 hrnek mléka
  • 1 lžíce karobu
  • Špetka soli
  • 2 lžíce datlového sirupu
  • Čtvereček čokolády
  • Kakaové boby, goji

 

Do hrnce si nalijeme mléko, přidáme k němu datlový sirup a přivedeme jej k varu. V tu chvíli do hrnce přisypeme ovesné vločky, špetku soli a karob. Za občasného míchání kaši vaříme 5 minut, dokud vločky nejsou uvařené. Dle vaší preferované konzistence můžete případně mléko dolít.

Hotovou kaši přemístíme do kokosové misky, kterou dozdíme čokoládou, která se rozteče, kakaovými boby a goji. K misce přiložíme kokosovou lžíci a dobrou chuť!

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení