KEŠU SALÁT V POSTÝLCE Z RESTOVANÉ ZELENINY

KEŠU SALÁT V POSTÝLCE Z RESTOVANÉ ZELENINY
 
Jaro si s námi hraje už pár dní na schovku a počasí si z nás dělá každej den dobrej den. Trošku vyčerpávající, co? Tenhle recept bude takovým symbolem volání jara a slunečných dní. Připravíme si lehký salát, který překypuje nejrůznějšími barvami a zároveň jejich kombinací vznikne úžasné jídlo nejen na pohled, ale i chuťově.
Jeho příprava nezabere víc než pár minut a poslouží tak skvěle jako rychlá večeře – například s celozrnným pečivem.
2 kešu salát
Budeš potřebovat:
150 g Cottage sýru s pažitkou
80 g cukety
80 g brokolice
Oblíbený salát, okurka, řepa
Balsamico
Sušená bazalka
Koření na paellu
1 lžička olivového oleje
Sůl, pepř
10 g kešu oříšků
15 g hladkého kešu másla
 
Postup: Na pánvi si rozehřejeme kapku olivového oleje, který posypeme kořením na paellu a necháme je minutu společně propojit. Poté na pánev přidáme nakrájenou brokolici s cuketou, promícháme, aby se v koření obalily a restujeme do zlatova přibližně 6-8 minut.
Ve vedlejší misce si mezitím připravíme čerstvý zeleninový salát, který bude sloužit jako postýlka pro restovanou směs. Zeleninu omyjeme, nakrájíme a promasírujeme s kapkou olivového oleje, lžící kešu másla, balsamicem, sušenou bazalkou, pokrájenými kešu oříšky solí a pepřem. Nakonec do něj vmícháme Cottage sýr a orestovanou zeleninu.
Hotový salát servírujeme v oblíbené kokosové misce s kokosovou vidličkou – dobrou chuť ????
Nutriční hodnoty: 23 g S / 20 g T / 27 g B
 
Zpět do obchodu