MOŽNOSTI POHYBU

MOŽNOSTI POHYBU1

 

Nebaví Vás cvičit, ale zároveň byste se chtěli alespoň nějak hýbat? S tím Vám rádi poradíme. Ne každého baví docházet denně do posilovny a potit se mezi ostatními lidmi, to nevadí.

 

Pro zachování zdraví byste měli týdně vykonávat pohybovou aktivitu o střední intenzitě minimálně 150 minut. Snížíte si tím riziko pro rozvoj onemocnění srdce a cév, popřípadě Vám může sloužit jako prevence před nadváhou.

 

Nejlepší volba je si vyzkoušet různé sportovní aktivity ať zjistíte, která je pro Vás ta správná.

 

✨Tancem posílíte svaly po celém těle. Navíc navozuje pocit štěstí a dobré nálady, podporuje paměť a kognici.

 

✨Práce na zahrádce nejenže prospěje Vašemu tělu, ale odpočinete si taky od hektického pracovního dne společně s Vitamínem D, kterému se Vám venku dostane. Navíc domácí ovoce a zelenina chutnají přeci nejlíp.

 

✨Díky turistice jste schopni ujít i několik desítek tisíc kroků a zdokonalíte své vytrvalostní schopnosti. Pobyt v přírodě je blahodárný pro Vaše mentální zdraví.

 

✨Bruslení je oblíbený sport jak v létě, tak i v zimě. Jednoduše při něm posilujete nohy a zadek, zlepšíte své aerobní a motorické schopnosti, podpoříte psychiku a díky pobytu na Sluníčku umožníte tvorbu vitamínu D.

 

✨Jízda na kole či koloběžce je oblíbená jak mezi mladou generací, tak i tou starší. Záleží, který stroj Vám vyhovuje.

 

✨Skákání na trampolíně rozhodně není jen pro malé děti, jde o pořádnou makačku, kde především zapojíte dolní část těla a zároveň můžete experimentovat s cviky.

 

✨Jako další aktivity to může být i hraní videoher, u kterých se hýbete; sex; týmové hry s blízkými apod. Zkrátka a jednoduše se hýbejte tak, ať to baví hlavně Vás!

 

 



Zpět do obchodu