LYOFILIZOVANÉ OVOCE

LYOFILIZOVANÉ OVOCE_2

Jedná se o proces vysušení a odstranění přebytečné vody ze suroviny za nízké teploty a tlaku. Takže nebojte, nestudí ale krásně křupe. Proč si tedy vybrat právě tuto variantu, když si můžete dát čerstvé? Je to velmi jednoduché.

 

✨ Zachovává si původní barvu, chuť i vůni. Čerstvé ovoce Vám oproti němu stárne.

 

✨Zachovává si také vitamíny a minerály čerstvého ovoce. Ze stárnoucího Vám právě tyto důležité složky mnohdy odchází.

 

✨Je bez přidaného cukru a barviv.

 

✨Dlouhodobě skladovatelné a trvanlivé.

 

✨Pomocí vody si ho můžete částečně dehydrovat do původního stavu.

 

✨Vhodné jako samostatně lehká svačinka, do ovesné kaše, granoly nebo na zdobení koláčů či dortů.

 

✨ U nás na e-shopu @zkokosu najdete lyofilizované višně, banány, borůvky a jahody

 

 



Zpět do obchodu