Jedná se o proces vysušení a odstranění přebytečné vody ze suroviny za nízké teploty a tlaku. Takže nebojte, nestudí ale krásně křupe. Proč si tedy vybrat právě tuto variantu, když si můžete dát čerstvé? Je to velmi jednoduché.
✨ Zachovává si původní barvu, chuť i vůni. Čerstvé ovoce Vám oproti němu stárne.
✨Zachovává si také vitamíny a minerály čerstvého ovoce. Ze stárnoucího Vám právě tyto důležité složky mnohdy odchází.
✨Je bez přidaného cukru a barviv.
✨Dlouhodobě skladovatelné a trvanlivé.
✨Pomocí vody si ho můžete částečně dehydrovat do původního stavu.
✨Vhodné jako samostatně lehká svačinka, do ovesné kaše, granoly nebo na zdobení koláčů či dortů.
✨ U nás na e-shopu @zkokosu najdete lyofilizované višně, banány, borůvky a jahody.