NA ZDRAVÉ ZAČÁTKY

NA ZDRAVÉ ZAČÁTKY

My se letos rozhodli ty novoroční cíle tolik neprožívat. Předsevzali jsme si zdraví a hned začátkem roku nás skolila nemoc. Takže asi tak :) A právě proto jsme si pro tebe připravili pár tipů a triků, co nás vždycky pozitivně nakopnou. 

 

Nejprve tu máme pár babských rad, na které jsme přišli tak nějak mimoděk, ale fungují:

1. Neber věci moc vážně a nic si neber příliš osobně. Uleví se ti.

2. Každý den vystrč nos aspoň na chvíli ven a nadechni se čerstvého vzduchu. Ať už se psem nebo bez něj. 

3. Když bude „nejhůř“, udělej si pár dřepů nebo sklapovaček. Špatná energie zmizí.

4. A pak si dej nohy nahoru a dvojku bílého. Ať se dostaví ta dobrá ;)

koupelová-sůl-almara-soap

K snídani ovesnou kaši, na svačinu mísu plnou ovoce, k obědu poctivou Buddha Bowl a na večer nějaké to (ne)zdravé mlsání (pssst)! Tak to je naše ideální představa o stravování. Každý ten pokrm nás baví sám o sobě, pokud si ho ale naservírujeme do misky z kokosu, je to hned o pár levelů výš. Vychutnat si bohatou zdravou snídani z kokosové skořápky je zkrátka super pocit, který nám dává motivaci pro pozitivní start dne.

2020-04-30 Zkokosu (1)khk-22 (1)

Jestli ti jde spíš o obsah než o skořápku, hoď očkem do naší skromné online kuchařky, kterou se snažíme plnit zdravou dávkou inspirace. Najdeš v ní třeba recept na Ovesnou kaši s příchutí banánového chlebíčku nebo Farmářský salát s nori řasou - a to fakt stojí za to vyzkoušet!

 

Starat se o svoje tělo zevnitř je úplně stejně důležité jako pečovat o něj zvenčí. Aniž bychom chtěli zabrušovat do genderových stereotypů, tenhle tip bude spíš pro holky :) Máme tu pro tebe jeden beauty rituál, díky kterému bude tvá pokožka zářit i po Vánocích a prokvete až do jara. Tím zázrakem je kombo Face Roller a Gua Sha. 

2020-04-30 Zkokosu (12)2020-04-30 Zkokosu (20)

Tvůj rituál může začít: 

1. Vyčištěnou pleť tonizuj například jednou z květinových vod.

2. Nanes pleťový olejíček nebo krém na obličej a jemně zapracuj prsty.

3. Použij Face Roller (klidně každý den) - větším válečkem pomalu roluj po tvářích, čelu a dekoltu. Malý váleček můžeš využít na oblast kolem očí, nosu a brady. Díky masáži a zvýšení cirkulace krve se pečující kosmetika do kůže lépe a hlouběji vstřebá a tím účinkuje rychleji a intenzivněji. 

4. Použij Gua Shu (tak 3x týdně) - pomocí kamene vmasíruj do pokožky. Tvar Gua Shy je navržen tak, aby se co nejlépe přizpůsobil všem záhybům. Při masáži může dojít díky prokrvení k mírnému zarudnutí. Po chvíli však odezní a barva pokožky se zase sjednotí. 

5. Po použití nezapomeň kámen omýt teplou vodou a pleť otřít ručníkem.

Masážní pomůcky ze vzácných kamenů příjemně prokrví obličej, krk i dekolt. Zbaví tě oteklých víček i tmavých kruhů pod očima - testováno na nás osobně!

 

Tak na ty zdravé začátky! 

Zpět do obchodu